TEKSTESHQIP

Monika Salihu
Cika E Bokserit
Lyrics

Dhe një fjal për ty sot zemra ima e dhuron
Dal nga shpirti im o babi im sa fort më don
Jam e fort shum të dua gjakun tim o shqiptari
Më the ti gjith jetën time sa e njoha trupin tim

Ref: (2x)
Të gjith ju o më dëgjoni
Bashk me mua të këndoni
Rruga ime i ngjan diellit
Se jam Çika e bokserit

Nesër rruga ime njerz
Ndoshta merr një tjetër kah
Jam a sjam un bija jote
Dhemb o zot se thot kët fjal
Pamja që e tij si dihet jetës ime vdes
Yll mbi yje nëse jam prap Azizin bab e kam

Ref: (2x)
Të gjith ju o më dëgjoni
Bashk me mua të këndoni
Rruga ime i ngjan diellit
Se jam Çika e bokserit

" Çika e bokserit
Çika e Azizit
Çika ebokserit
Çika e Azizit "

Ref: (5x)
Të gjith ju o më dëgjoni
Bashk me mua të këndoni
Rruga ime i ngjan diellit
Se jam Çika e bokserit

DËRGOI: