TEKSTESHQIP

Naim Krasniqi
Zogu Ma I Mire
Lyrics

Zogun ma t'mir prej krejtve
dada e ka rrit me samuna,
shum shum dalloj prej krejtve
rokopendlat i shkuni se muna!

Zogun ma t'mir e ka...
Made in Romania!

Hej more burra
a keni pa a keni ni
çka ka bo vaki,
oh çka ka bo vaki?

Fol Sef' fol
çka ke pa, çka ke ni,
çka ka bo vaki,
oh çka ka bo vaki?

Zog ma i mir prej krejtve ish kon
ah kuku bre djal, sheqer o viran!

Zog ma i mir prej krejtve o kon
oh ku e ke gjet e ku e ke lon?

Kur ja nisi aj zog me knue
pendlat n'tok cullaki shplue...

Sef' zogu t'paska ligshtue
fol bre Sef sa t'ka kushtue?

Oh kur t'ja nin ti zogut zonin
dil n'obor e myte tonin!

O shume paren ja paske tun
e lshojka glacen sa i'samun!...

(rren koft)

Zogun ma t'mir e ka...
Made in Romania!

Zogun ma t'mir pi krejtve
un e kam rrit me samuna,
shum shum dalloj prej krejtve
rokopendlat i shkuni se muna!

Oj zogo oj fisnike
a e ki qat syn per mue?

Veç per ty o veç per ty
dada e ka o t'bukrin sy!

Kun' ma t'mir spo du me gjet
kupi plasi zemra e shkret!

Zogu ma i mir prej krejtve jam
lypma shoqen nuk ma gjan...

Kur te pash o zog tuj knue
pendlat n'tok cullaki shplue...

Shuj Sefo, shuj viran
nin kojshia e çka s'na thojn!

O veq po du çat zonin tonin
me ta ni oj loqko mi...

O me u que du me knue
tutna Sef pe shet dhe shpin'!

(rren koft)

Zogun ma t'mir e ka...
Made in Romania!

DËRGOI: