TEKSTESHQIP

Deyzoh
Qaje
Lyrics

Qaje dhe njeher te fundit qaje
Per dashnin, lotin mos e ndale
Vetem nje Zot e din qe spate faje
Ndaje mendjen, boll shpirtin e vrave

Qaje dhe njeher te fundit qaje
Per dashnin, lotin mos e ndale
Vetem nje Zot e din qe spate faje
Ndaje mendjen, boll shpirtin e vrave

Oh, bebi, ti kur ike, ti kur ike
Zemren ma ndale
Oh, bebi, ti kur ike, ti kur ike
Shpirtin ma kalle
Tash jeton pa mu, pa mu, pa mu
Bebe, pa mu, pa mu
Tjeter kujt i thu ti te du, tjeter kujt i thu ti te du
Tjeter kujt i thu du

Qaje dhe njeher te fundit qaje
Per dashnin, lotin mos e ndale
Vetem nje Zot e din qe spate faje
Ndaje mendjen, boll shpirtin e vrave

Nuk ma dhe ni shanc, vetem ike bebe si era
Krijove distanc edhe sonte tkerkon zemra
Krejta mi more, mi more, more, more ti
Per ty zemra edhe shpirti ma ka ni
Krejta mi more, mi more, more, more ti
Per ty zemra edhe shpirti ma ka ni

Qaje dhe njeher te fundit qaje
Per dashnin, lotin mos e ndale
Vetem nje Zot e din qe spate faje
Ndaje mendjen, boll shpirtin e vrave

Qaje dhe njeher te fundit qaje
Per dashnin, lotin mos e ndale
Vetem nje Zot e din qe spate faje
Ndaje mendjen, boll shpirtin e vrave

DËRGOI:
INFO
Në mënyrë që të pritet sa më mirë, ky materiali muzikor lansohet para shikuesve i kompletuar bukur edhe me një videoklip muzikor, i cili u përgatit nën drejtimin e Dardha Studio. Ky videoklip u publikua më 22 Korrik 2023. Autor i muzikës dhe studio producenti është Sardi Mneri, teksa kënga vjen me tekst të shkruar në bashkëpunim nga Saia & Deyzoh (Ronaldo Shtylla).