TEKSTESHQIP

Nazife Bunjaku & Shqipe Kastrati
Jar Nje Kllef Te Arte
Lyrics

Shqipja...
Jar ni kllef t'art
Un ta çova bre
Ehe hej e ni leter
Zotnis sate bre

Jar for po tutna
Se po m'qartesh bre
Ehe ej e po m'shtjen moj
Gjall ne dhe

Ref...Sebashku...
Gjall ne dhe moj u marofsha
Ardhsha djalo me t'shikju
Prej vorrit vorrit u çofsha
Ardhsha djalo me t'shikju

Prej vorrit vorrit u çofsha
Ardhsha djalo me t'shikju

Nazifja...
Jar jar si lis me rrema
E madhe m'je
Ehe ej por s'e di
Çfar mendje ke

Jar fort po tutna
Qe po m'qartesh bre
Ehe ej e po m'shtjen moj
Gjall ne dhe

Ref...Sebashku...
Gjall ne dhe moj u marofsha
Ardhsha djalo me t'shikju
Prej vorrit vorrit u çofsha
Ardhsha djalo me t'shikju

Prej vorrit vorrit u çofsha
Ardhsha djalo me t'shikju

DËRGOI: