TEKSTESHQIP

Nazife Bunjaku & Shqipe Kastrati
Ibrahim Mazreku
Lyrics

Shqipja...
Ligjero gur e dhe
Komandant hej mos na le
Mos na le vlla Ibrahim
Prit Kosoven ne çlirim

Amanet nga Malisheva
Nazifja...
Dragobi le ne Gajrak
Shqipja...
Kush ka gjak shqiptar te zemra
Nazifja...
T'i kendoj pushka ne prag

Shqipja...
N'UÇK te mbrohet Shtabi
Nazifja...
Tan Kosova po therret
Shqipja...
Fluturo njesia e arbrit
Sebashku...
Sulmi sulmin s'po e pret

Ref...
Ibrahim Mazreku
Me sajter ne dor
Thrret nga Malisheva
Ndihet n'Kumanov

Zjarret e Llapushes ndezin
Ndezin flak te madhe
N'malet e Berishes
Mbeten Lapidare

Jo therrasin shoket jo
Heret asht te vdesim
Se shum pun te reja o
Ne Kosov na presin

Nazifja...
Amanet kalan e Kleqkes
Shqipja...
Edhe varret permi udhe
Nazifja...
Asht Kosova loçk e zemres
Shqipja...
Mos t'i qartet asnji gur

Nazifja...
Per ne Shtab s'kalohet shtegu
Shqipja...
Çitma ballin hasmi i zi
Nazifja...
Se un jam Brahim Mazreku
Sebashku...
Qe ta lidh plumbin ne sy

Ref...x2
Ibrahim Mazreku
Me sajter ne dor
Thrret nga Malisheva
Ndihet n'Kumanov

Zjarret e Llapushes ndezin
Ndezin flak te madhe
N'malet e Berishes
Mbeten Lapidare

Jo therrasin shoket jo
Heret asht te vdesim
Se shum pun te reja o
Ne Kosov na presin

DËRGOI: