TEKSTESHQIP

Neki Emra
Live (2011)

INFO
Në këtë material diskografik, pubklimi i të cilit u bë në vitin 2011, janë 9 këngë të ndryshme.
E gjithë kjo punë u kurorëzua me një përmbledhje të këngëve të vjetra qytetare, të një CD'je live, e cila u realizua në bashkpunim me grupin e njohur Machiato Band, dhe në kitarë Luan Macula, e cila CD, poashtu në finalizimine saj dhane kontribut te vecante në foto, Enis Abdullahu, e Erhan Rexhepi në disajn. Kjo CD u mirëprit nga të gjithë adhuruesit e muzikes së vjetër qytetare. "Neki Emra LIVE" i ka 9 këngë të vjetra qytetare të përpunuara në zhanre të ndryshe si dhe këngën "Qyteti Im", e cila është Bonus Track.