TEKSTESHQIP

Neki Emra
Pranvera Ne Prishtine
Lyrics

A t'kujtohet natë e parë,
shi kur binte në Prishtinë?
Unë dhe ti si dy këng'tarë
pëshpëritnim për dashurinë!

Unë të doja, e ti më doje
lugut t'gjelbër së Gërmisë;
Yj't e qiellit na bënin roje
e lisat gjelb'ronin prej lakmisë!

(Ref)
S'harrohet ngrohtsi' e parë
kur pranvera ishte në Prishtinë!
Unë e ti si dy këngëtarë
thurnim vargje për ardhmërinë!

x1

ne Prishtine x4

DËRGOI: