TEKSTESHQIP

Neki Emra
Nje Dhimbje Mbete Ti
Lyrics

Pjesa 1
Të morën, ike pa menduar dy herë,
lendove, shkatrrove çdo gje
le vetëm një ankth
Të doja si m'shikoje
të doja qdo gjë që bëje ti
eehhh një dhimbje më le ti...

Një dorë dikur shtrëngoja fort
dhe atë e ndjeja unë
Një buzë dikur e puthja fort
dhe atë e doja uuuunë
Një shtrengim e bëja dikur
dhe atë e ndjeja unë
Qdo gjë me ty e doja unë
në fakt unë të doja tyyyy..

Ref:
Një dhimbje mbete ti
po mendoja unë tani
Një plagë trrënd më le ti
mundohem qdo ditë e më shumë
Joooo nuk bën
asesi nuk po bën
spo di të dua, spo mundem të dua
a thua se do të ishte ndryshe...po t'ishe ti...

Pjesa 2:

Dikur dashuria kishte kuptim
Dikur ishe ti
Dikur kisha jetë
Ohhh një dhimbje më le ti
Më duket vetja i mangët
Më duket vetja i zbrazët
Ike për një dëshirë
për diqka që s'ndjeve kurrë

REF:...
Një dhimbje mbete ti
po mendoja unë tani
Një plagë trrënd më le ti
mundohem qdo ditë e më shumë
Joooo nuk bën
asesi nuk po bën
spo di të dua, spo mundem të dua
a thua si do të ishte ndryshe...po t'ishe ti...

DËRGOI: