TEKSTESHQIP

Neki Emra
Ti Më Nuk Je
Lyrics

Dashuri perallore ishte dashuria jone,
Si dy femije nje jete te tere
Perkedhelja jote ishte mburroje e jetes per mua
Ishe uji dhe zjarri ishe drita
Ishe mbretereshe bote per mua.
Ishe gjithcka ne jeten time, gjithnje do te dua!

Me ty iku zeri yt, me ty iken dhe duart tua te njoma,
Iku e nesermja e ime, iku arsyeja ime per jete

Ref:
Ti Nuk Je Me!
Ti Me Nuk Je,
Si te vazhdoj une pa ty!
Si te zgjohem mengjeseve me thuaj ti tani

Jo!
Sdua te zgjohem as une
Sdua te kem mengjesin pa ty
Sdua te jem ne kete jete Pa ty,

Mengjesi fillonte me ty dhe dita vazhdonte me ty
Oh nata kishte kuptim per ne te dy
Sa e pameshirshme eshte kjo jete,
Nje moment, dhe mi mer te gjitha,

Ishe zonje, ishe grua, ishe engjell, ishe shok i jetes sime
Ishe gjithcka ne jeten time, gjithnje do te dua!

Me ty iku ...

Coda:
O zot me mer dhe mua, te jem prane saj!