Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Netët E Klipit Shqiptar 4
Hotel Europark Artur, TIRANE
Prezantuesit: Leonard Bombaj & Filomena Gargano,
TV/Radio: TVSH / Radio Tirana
Në 2005 në bashkpunim me TVA, zhvilluar në ambientet e Disco Kalvin e prezantuar nga Leonard Bombaj dhe një vajzë italiane e cila studionte për koreografi në Akademinë e Arteve, Filomena Gargano. Nata finale u zhvillua në Hotel Europark Artur, sot Veniu Club.
Fitues: Klipi "Përjetësisht" - Grupi "Ritmi i Rrugës"
(Produksioni PIXEL, Kosovë)


Nuk ka akoma asnjë votë


  • Netët E Klipit Shqiptar 4 (Tekste & Video)
  • 1 Përjetësisht
    Ritmi I Rrugësteksteshqip.com © 2007 - 2017