TEKSTESHQIP

Nexhbedin Gaxherri (Nexhi)
Falja Falja
Lyrics

Erdha të takoj ty
Dhe të them se ta kam fal
Smundem pa ty
Jo nuk mundem, mos thuaj asnje fjal
Erdha të takoj ty
Dhe të them se ta kam fal
Smundem pa ty
Jo nuk mundem, mos thuaj asnje fjal

Refreni 2x
Falja falja zemra Thot falja
Jo nuk mundem t'mbaj hidhërim
Falja falja zemra thot falja
Falë të qoft o shpirti im

Ndoshta meriton ti
Një gabim mos me na nda
Zemra se duroj dot
Me të dasht e mos met pa
Ndoshta meriton ti
Një gabim mos me na nda
Zemra se duroj dot
Me të dasht e mos met pa

Refreni 2x
Falja falja zemra Thot falja
Jo nuk mundem t'mbaj hidhërim
Falja falja zemra thot falja
Falë të qoft o shpirti im

DËRGOI: