TEKSTESHQIP

Nikollë Nikprelaj
Kur Bjen Fyelli Çiftelia
Lyrics

Bjeri qiftelis or djale/x3

Kur bjen fyelli e qiftelia
Naten deri vonë
Vet nga zemra knon malesia
krenaria jone
Ti o fyell i barive bukur po tingellon
Si kristalet neper kroje
Zeri yt buron

Kur bjen fyelli e qiftelia
Naten deri vonë
Vet nga zemra knon malesia
krenaria jone
Ti o fyell i barive bukur po tingellon
Si kristalet neper kroje
Zeri yt buron

Bjeri qiftelise o djale
kenge e trimave t ushton
kur bjen fyell e qifetila naten deri von
vet nga zemra
knon malesia krenaria jone

Bjeri qiftelise o djale
kenge e trimave t ushton
kur bjen fyell e qifetila naten deri von
vet nga zemra
knon malesia krenaria jone

Me dy tela qiftelie
kengen do qenis
do kendojn neper korije
shkrepave t malesise
Kenga ime dhe jehona
maleve t ushtoje
t gezohen bjeshket tona krenaria jone

Bjeri qiftelise o djale
kenge e trimave t ushton
kur bjen fyell e qifetila naten deri von
vet nga zemra
knon malesia krenaria jone

Bjeri qiftelise o djale
kenge e trimave t ushton
kur bjen fyell e qifetila naten deri von
vet nga zemra
knon malesia krenaria jone

Bjeri qiftelise o djale
kenge e trimave t ushton
kur bjen fyell e qifetila naten deri von
vet nga zemra
knon malesia
hej kjo krenaria joonne

Bjeri qiftelis or djale/x3

DËRGOI: