TEKSTESHQIP

Nora Istrefi
Nora Nuk O Njisoj
Lyrics

Hu, Huua ..
Huu !

Reff:
Ti don me ditë, qysh e Boj !
Ti don me ditë, qysh e Bi !
Ti don me ditë, qysh e Knoj !
Pse Nora nuk o Nisoj !
Ti don me ditë, qysh e Boj !
Ti don me ditë, qysh e Bi !
Ti don me ditë, qysh e Knoj !

Nëse don me ditë se,
Qysh Beat-in e myti se !
Vi shum Hot, m'pysin e ,
E din kush jom une, une .
E nëse je larg ,
Lyp mem gjet mu prapë,
Don mem pas mu ngat,
A-A mu ngat !

n'Club um ki non-stop,
e boj se jom Heart une !
Nëse s'don probleme,
mos i hin ksaj pune !
Party non-stop
E mërkure, premte, shtune ..
Zemër je e mir, lirisht veç Shkune !!!

Reff:
Ti don me ditë, qysh e Boj !
Ti don me ditë, qysh e Bi !
Ti don me ditë, qysh e Knoj !
Pse Nora nuk o Nisoj !
Ti don me ditë, qysh e Boj !
Ti don me ditë, qysh e Bi !
Ti don me ditë, qysh e Knoj !

Baby Let's Go ,
mu marr me ty s'kom kohë !
Maybe stand low ,
si me bo Show, si me bo Loyou !
S'ki style, une pot dho
Shum fresh n'vesh t'Lo !
Për Cash boma ni zo,
Ju blej tonave , Yau!

Sponzor e kom qit Zo,
edhe pak ti vazhdo,
e vren, e din kush o ..
shum shpejt i thu harro,
shum shpejt i thu harro,
shum shpejt i thu harro ..
S'ki style, s'ki Zo, s'ki ZO,
S'ki ZO, S'KI ZO !!!

Reff: 2x
Ti don me ditë, qysh e Boj !
Ti don me ditë, qysh e Bi !
Ti don me ditë, qysh e Knoj !
Pse Nora nuk o Nisoj !
Ti don me ditë, qysh e Boj !
Ti don me ditë, qysh e Bi !
Ti don me ditë, qysh e Knoj !
Pse Nora Nuk O Nisojj !

Heii`jeii .. HoOu`u, HoOu`u .. Ou!
Ha, Ha, Haa ..
Uo`Ou , Haaa ..
Hou`uohou, uohou`u!
Hmm`mm !

Pse Nora Nuk O Nisojj (H) !

DËRGOI:
INFO
Ky produkt muzikor është paraqitur para një audience më të gjerë i realizuar me mjaft shije edhe me anë të një videoklipi, i cili u krijua nga Entermedia. Ky videoklip u publikua më 14 Tetor 2011. Melodinë dhe arranzhimin e mori përsipër Zzap And Chriss, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Dastid Latifi.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200