TEKSTESHQIP

NR
Mashiat
Lyrics

Ni anderr ma shum a veq gjum jom ka hupi nket rast
qka po fitoj? po perfitoj prej gjendjes qe jom
si gjithmon qe dikush sillet naten vone
meniment pshtillen naten vone
mvaret n'qfar qaste po jetojm
problemet zhduken per ni kohe
e te duket qe e ke nxan hapin n'kohe
e zdon me lan me shku
po du mi pa dy drita
dy ne nje
kreveti ska rrota
vazhdon me rrotullim bota
me te njejtim tempo pec koha

Koha ec tu mos tvet (vet pec)
shum shpejt o tu djeg
e shpejt tu regj
sa qe nuk munesh me nejk
munet met hek
se duhet me dek
mos u muno me ndrru te kalumen
se nuk munesh me prek

a munesh mu prek?
qaq sa dikon qe e ke pas dje
ma nuk o per drek

a o nem kjo tok pre krejt
pse ndrrojn do sene
e do tjera gjith po mesin njejt

rri i vertet se nfund desim krejt

zgjedh a po don mu bo deshtak
a me bo najsen njet
koha nuk ndrron

po ndrrojn gjinja ndrrojn dostat

se ndikojn pi*hat,

nuk o shum pakt po shum fakt
qe mush vakt kohe tmjaft kom kalu tu menu qe dostat mesin

sillu per rreth e kallxom kon e ki mas vetit
po menoj mas gjepit
se senent sillen rreth gishtit me an tlekit
pi*hat vijn e bijn se s'shohin fund t;rrekit

leje ket sen mos e moho
bim dhe edon dhe pecho
kjo pun futja ka*in O
se kesht te pshurr krejt nto
zot mos meno sot mos e bo
mos tento me lujt me tempo
jo qe bjen po, realitetin qysh o
e sheh qysh po thom qe e shoh
Ja nis te dhem krejt i len
se e din qe i drejti s'rren
a ti prej straight-i s'flen
se stresi t'shem
hajt se nesri vjen

muji tjetri vjen

a ti sje nt'njejtin tren

Tlidhin pranga boj kryt me kap a
kur tenton me ndrru qa kom lan mbrapa
sun um ik se nuk shmangna
dhimt sa nuk dihet plag sa nuk shihet
i vetmi qe nuk plakna
sa shkurtona sa zgatna
s'un um nal se nuk shtangna (Ej a muj bee)
nuk boj negociata shkrimet i kom te kjarta

naper staz me harta me shtaze me maska
tu e pa qe paska shum sene t'shprasta
n'vene t'plasta
me njerz n'to bashk pa e lan as njo perjashta

po kthehem te koha qe prap ec e ti prap met
veten tu e vet pse kom lind kur kom me dek

DËRGOI: