TEKSTESHQIP

Orgesa Zaimi
Një Shishe Në Oqean
Lyrics

Kur të pashë su besova syve
Ishe gjallë, isha gjallë
Përmbi dallgë yjet na vështrojnë
Valsin tonë që s’ndal që s’ndal

Ikëm larg pa e kthyer kokën
Vendi ynë o vend i marrë
Fati ynë i sillet botës
Shishe me pusullë në oqean

Tokën që e ëndërruam
E lamë pas me pikëllim
Krejt çfarë kishim na e rrënuan
Dhe një grusht me hi

Tokën që e ëndërruam
E lame pas me pikëllim
Dhe nuk gjetëm një pikë loti
Jemi ne që detin e kaluam

A ka një vend për ne pyes qiellin
A ka një vend që na pret ne
Një vend që sytë ne ti mbyllim
Në tokë apo në re…

Dhe fati ynë në kërkim të botës
Një shishe me pusullë në oqean