TEKSTESHQIP

Parashqevi Simaku
Ne Moshen E Rinise
Lyrics

Ti ç'do çast thua se me do, thua se me do
po te them një fjale jo se s'të besoj, jo se s'te besoj
Por dashuria e vërtetë
nji dashuri njihet veç ne jetë
Ne me do sa te dua unë
eja me kërko
Me kërko aty ku jeta ndrin me shumë
se aty jam unë
Nga zemra ime si burim
rrjedh veç gezim vec gezim

Rreh zemra jonë
tek zemra e tokes nene
Ç'do rrahje e saj
e bukur si një këngë
Njezet vjeçar
kjo fjale sa tingellon
Oh sa endrra ne gji na zgjon
Kjo moshe e bardhe mosha e rinise
Ditët i cel ne gji te lumturise
Dhe njezet vjeç
mos isha isha unë vërtetë
Do me bënte te tillë kjo jetë

Na buzeqesh lumturia
ne ç'do skaj tek ky vend
Kur ne themi rinia
edhe lumturi kemi thënë

Tak tak, zemra me troket
lehtas po më flet
Jam njezet vjeçare sot po dal ne jetë
ajo me thërret
Një drite te re ti ndez ne sy
një këngë te re ti zgjon ne gji
Ne me do sa te dua unë
Eja me kërko
Me kërko aty ku jeta ndrin me shumë
Se aty jam unë
Nga zemra ime si burim
rrjedh veç gezim vec gezim..

Rreh zemra jonë
tek zemra e tokes nene
Ç'do rrahje e saj
e bukur si një këngë
Njezet vjeçar
kjo fjale sa tingellon
Oh sa endrra ne gji na zgjon
Kjo moshe e bardhe mosha e rinise
Ditët i cel ne gji te lumturise
Dhe njezet vjeç
mos isha isha unë vërtetë
Do me bënte te tillë kjo jetë

Na buzeqesh lumturia
ne ç'do skaj tek ky vend
Kur ne themi rinia
edhe lumturi kemi thënë
Porsi vese e mengjesit
endrrat tona me drite
Ane e mbane ku janë njerzit
marrin jetë gjithë dashurit

DËRGOI: