TEKSTESHQIP

Paro
Nina Nana (Ninulla)
Lyrics

Ref...
Nina nina djalin e
Nina nina nina vajzen e
Dhuraten e Zotit e
Qajne e zgjojne mehallen e

Erdhi nje femije ne jete
Gezon gjithe shtepia
Djale a vajze le te jete
E dergoi perendija x2

Ref...x2
Nina nina djalin e
Nina nina vajzen e
Dhuraten e Zotit e
Qajne e zgjojne mehallen e

Me e bukur dhe se lulja
Vajze e djalit mjalte i mjaltit
Eshte mbese e imja e juaja
Lum si une qe pata fatin x2

Ref...x2
Nina nina djalin e
Nina nina nana vajzen e
Dhuraten e Zotit e
Qajne e zgjojne mehallen e

...

Se e di qe do m'i shtoje
Ditet e kenget e mija
Djale e nuse t'i gezoje
E bardhe si bardhesia x2

Ref...x2
Nina nina djalin e
Nina nina nina vajzen e
Dhuraten e Zotit e
Qajne e zgjojne mehallen e

INFO
Zgjerohet videoteka e muzikës shqiptare, sepse ky projekt është finalizuar në tregun e gjerë të muzikës i kompletuar me profesionalizëm me klip muzikor, produksioni i të cilit u përgatit nën drejtimin e Shqipja Master. Ky videoklip u publikua më 27 Maj 2011. Autore e tekstit është vetë këngëtarja, ndërsa orkestrues i këngës është Genci Malaj.