TEKSTESHQIP

Petrit Çarkaxhiu
Emri Yt Miresi
Lyrics

Një jetë po rrjedhte në një pikë lot
Dy sy te mbyllur që bëjnë dritë plotë
Një zemër u mbush përmallim sot
E dashura e shpirtit tim
Fytyra t’është e njomë si borë e bardhë
N’mëngjes kur dielli e shkëlqen si ar
Cfarë është kjo dashuri kur ti m’shikon
Mëshira botën ma mbulon
REF:
Emri yt mirësi, mirësi, e mira mirësi
Emri yt mirësi, mirësi, e mira e mirë…
Sot erdha t’këndoj një uratë për ty
I mbylla sytë që të të shoh në sy
Të solla lule të rrinin me ty
Por lulet po qelnin nga ti
Si ujë kur shpërthen nga një shkëmb i rëndë
Po çanin tokën lulet në çdo vend
Je drita që më ndriçon në çdo anë
Si det mëshire që nuk thanë
REF:
Emri yt mirësi, mirësi, e mira mirësi
Emri yt mirësi, mirësi, e mira mirësi
INFO
Kompozimi dhe teksti u mor përsipër nga vetë këngëtari.