TEKSTESHQIP

Petro Xhori
Trëndafil
Lyrics
(Feat. Sidorela Roli)

...
...
E din ti ku gabove,
nga inati ça fitove?
...
...
INFO
Nuk është i një rëndësie dytësore fakti që produkti muzikor finalizohet tek fansat i plotësuar shumë bukur edhe me anë të një videoklipi muzikor, produksioni i të cilit u përgatit nën drejtimin e MagicPro. Videoklipi u publikua më 4 Tetor 2023. Kompozimin dhe tekstin e shkroi vetë artisti, teksa këngën e orkestroi Xhumill (Xhulio Milloshi).