TEKSTESHQIP

Princ1
Ajo
Lyrics

Vet e pesta del dhe bagazhin full plot me coco
Ajo s'pyt për shtet, jo jo asaj si han për asnjo
Ajo ja del vet, akull ndjenjat vetëm cashin do
Ajo asht shume busy, qato numra për çdo ditë i ndrro

Ato goca, goca, goca që i kan ndrru numrat
Veç ishalla lutem nuk bjen menja me ndrru burrat
S'kan bo shkoll ekonomie po i ka rrit shumat
Po ra fjala xhelozime të kercasin plumat

A je loco, loco, loco pse po lun, ti me mu
A je coco, coco, coco se m'duket jam bo drru
A je choco, choco, choco se po du me t'provu
A je ti ma e mira n'bot se po du me t'shiju

Vet e pesta del dhe bagazhin full plot me coco
Ajo s'pyt për shtet, jo jo asaj si han për asnjo
Ajo ja del vet, akull ndjenjat vetëm cashin do
Ajo osht shumë busy, qato numra për çdo ditë i ndrro

Vet e pesta del dhe bagazhin full plot me coco
Ajo s'pyt për shtet, jo jo asaj si han për asnjo
Ajo ja del vet, akull ndjenjat vetëm cashin do
Ajo osht shumë busy, qato numra për çdo ditë i ndrro

Vet e pesta del dhe bagazhin full plot me coco
Ajo s'pyt për shtet, jo jo asaj si han për asnjo
Ajo ja del vet, akull ndjenjat vetëm cashin do
Ajo osht shumë busy, qato numra për çdo ditë i ndrro

Kisha dek, dek, dek, për zemrën tone
Ma e mira je, je, e ksaj ane
Kudo shkël-shkëlqen sikur drit hane
Jam ka t'lutem dhe ni her ti me ma dhone
O me erën, erën tone, jam de jam bo tap
Qysh me t'ardh une për mbrapa kur as radari sun t'kap
Por shumë sene msova n'jetë, por kurrë si mora vesh gratë
Katër shoqe pasagjere, tu bo gara n'autostradë

Vet e pesta del dhe bagazhin full plot me coco
Ajo s'pyt për shtet, jo jo asaj si han për asnjo
Ajo ja del vet, akull ndjenjat vetëm cashin do
Ajo osht shumë busy, qato numra për çdo ditë i ndrro

Vet e pesta del dhe bagazhin full plot me coco
Ajo s'pyt për shtet, jo jo asaj si han për asnjo
Ajo ja del vet, akull ndjenjat vetëm cashin do
Ajo osht shumë busy, qato numra për çdo ditë i ndrro

Vet e pesta del dhe bagazhin full plot me coco
Ajo s'pyt për shtet, jo jo asaj si han për asnjo
Ajo ja del vet, akull ndjenjat vetëm cashin do
Ajo osht shumë busy, qato numra për çdo ditë i ndrro

DËRGOI:
INFO
Pritshmëritë ishin të mëdha, ndaj ky projekt vjen i finalizuar në ekranet tona i kompletuar tejet mirë me një klip muzikor, video produksionin e të cilit e punoi MAX Production. Ky videoklip u publikua me datë 25 Maj 2022. Kënga është kompozuar nga Unik Beatz, ndërsa teksti u shkruajt nga vetë këngëtari.
Rryma muzikore:
Hip-Hop
Renditja:
Top 200