TEKSTESHQIP

Princ1
Xixa
Lyrics

Nihet zhurma, mblidhet turma
Jena plot, goca dhe çuna
E don puna, kshu e don puna
Boni rrëmujë se s'kena spiuna
Sot me shok tu e chill deri n'dek
Si me kon t'ftum n'dasëm nga dreka n'drekë
Qysh me fol për mu, hala ski ardh n'jetë
Tetë kile n'kufi hala pa bo tetëmbdhjetë

Vetëm për inati, vetëm për inati, për-për inatin ton
Plase dhe ni tjetër, plase dhe ni tjetër
Çoja shkumën deri n'tavan

Vetëm për inati, vetëm për inati, për-për inatin ton
Plase dhe ni tjetër, plase dhe ni tjetër

Pse po qet xixa, xixa, xixa
Mos e jep veten, na ki inat ti
Dhe për krejt që unë arrita
M'vjen shumë keq që se pate fatin

Pse po qet xixa, xixa, xixa
Mos e jep veten, na ki inat ti
Dhe për krejt që unë arrita
M'vjen shumë keq që se pate fatin

A ke harru, a ke harru
Kush t'ka shti me kcy e me knu
Fol për mu, pse po fol për mu
E din krejt se sa jam vlersu
Se, me ni dasëm i martova krejt shqipet
Për mu krenohen krejt trojet shqiptare
Dy vele i kam per ty qe m'refuzove
A thu bon vet ti apo je

Vetëm për inati, vetëm për inati, për-për inatin ton
Plase dhe ni tjetër, plase dhe ni tjetër
Çoja shkumën deri n'tavan

Vetëm për inati, vetëm për inati, për-për inatin ton
Plase dhe ni tjetër, plase dhe ni tjetër

Pse po qet xixa, xixa, xixa
Mos e jep veten, na ki inat ti
Dhe për krejt që unë arrita
M'vjen shumë keq që se pate fatin

Pse po qet xixa, xixa, xixa
Mos e jep veten, na ki inat ti
Dhe për krejt që unë arrita
M'vjen shumë keq që se pate fatin

Pse po qet xixa, xixa, xixa
Mos e jep veten, na ki inat ti
Dhe për krejt që unë arrita
M'vjen shumë keq që se pate fatin

Pse po qet xixa, xixa, xixa
Mos e jep veten, na ki inat ti
Dhe për krejt që unë arrita
M'vjen shumë keq që se pate fatin

DËRGOI: