TEKSTESHQIP

Princ1
7
Lyrics

A thu m'ke dasht najherë
A thu je kon najherë e jemja
A thu m'ke pas veç mu
A thu je kon me shtatë zemra

O sa mirë ja bone, bone
O sa mirë ja bone
Që ke ik, që ke ik, me tjetrën më le le le
O se ftyra ime jo mo s'është për ftyrën tone
Ti pa mu, ti pa mu, thuj që jo

Ah ty t'kam pas si nikotina
Po ça me bo se du-hanin e lash
Por kur nuk ktheje, që prap si kthena
Ma mirë për ty se është edhe ni shans

Ti vetëm ik, ik ik, ik ik ik ik
Moj bukuroshe bukuria m'paska rrejt
Ma pate fik, fik fik ma pate fik
Automatin tjetra mu ma ka ngrejt

O sa mirë ja bone, bone
O sa mirë ja bone
Që ke ik, që ke ik, me tjetrën më le le le
O se ftyra ime jo mo s'është për ftyrën tone
Ti pa mu, ti pa mu, thuj që jo

O hajde radha radha, se kët sot e lash
Dhe pse shumë më shumë, shumë e kam dasht
Sa kesh me ty, ty, ty, tjerat kurrë si pashë
Po ti deshe vetë shoqet tua me mu ti ndash

Ti vetëm ik, ik ik, ik ik ik ik
Moj bukuroshe bukuria m'paska rrejt
Ma pate fik, fik fik ma pate fik
Automatin tjetra mu ma ka ngrejt

A thu m'ke dasht najherë
A thu je kon najherë e jemja
A thu m'ke pas veç mu
A thu je kon me shtatë zemra

O sa mirë ja bone, bone
O sa mirë ja bone
Që ke ik, që ke ik, me tjetrën më le le le
O se ftyra ime jo mo s'është për ftyrën tone
Ti pa mu, ti pa mu, thuj që jo

DËRGOI:
INFO
Më datë 19 Nëntor 2023, Princ1 publikon videoklipin "7". Teksti i këngës u përgatit nga vetë Princ1, teksa për arranzhimin u kujdes Apollo. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Princ1 & Apollo.
Rryma muzikore:
Hip-Hop
Renditja:
Top 200