TEKSTESHQIP

Redon Makashi & Mira Konçi
Ndoshta Ishte Dashuri
Lyrics

Një enigmë jetova në skenë
Zemrën shpesh ma shqetëson për cudi
Një vështrim i fshehtë notat ngatërroi
I kujt ish, nuk e di

Nuk më njohe dot jo
Ndonëse të prita shumë
Ndjenjë e parë ishte kjo
Të shikoj një çast

Dhe pas shfaqjes sërisht në këtë sallë
Mes kaq sysh unë kërkoj kush je ti
Shpejt mbi supe vështrimi kaloi
Nuk të pashë përsëri

(refren)
Nuk më njohe dot jo
Ndonëse të prita shumë
Ndjenjë e parë ishte kjo
Të shikoj një çast, një çast, një çast
Ty të ëndërroja pranë
Vetëm kaq...

Dhe vjen një ditë
Një ndjenjë e fshehtë lind tek ne
Që di ti flasë
Vetëm zemrës që po na rreh

Dhe koha shkon
Kjo ndjenjë e fshehtë zgjon veç mall
Sërisht kujton, veten pyet përse vallë?
--------------------

Dhe pas shfaqjes sërisht në këtë sallë
Mes kaq sysh unë kërkoj kush je ti
Shpejt mbi supe vështrimi kaloi
Nuk të pashë përsëri

(Refreni)

Nuk u njohëm dot jo
Faj nuk ke ti
Një enigmë mbetet
Që zgjidhje s'gjetëm unë dhe ti
Ndoshta ishte dashuri...