TEKSTESHQIP

Redon Makashi & Grupi ARB
Lotë Në Shi
Lyrics

Me trishtoka sot kjo kohe
shiu sapo ka filluar
e s'po mundem t'i ndaloj
lotet bashke me shiun bien
I kam , i kam
i kam te shenjta lotet
i kam i kam
i kam te shenjte e dhimbjen ia ndjej
I pelqenin aventurat
rrinim bashke oreve te vona
dhe ne shtrat vetem e gjenim
nga mesnata krejt te lodhur
Ku jam, ku jam,
ku jam pa ty une sonte
pa trupin tend,
pa frymen tende
e kam te vetmen, e kam te vetmen shprese
e me ndihmon, sa here qe ndjehem keq
e ndaj nuk dua e dashur te te humbas
ne jeten time gjithmone e dua prane
Ate e dua prane
ate e dua prane
e kam te vetmen, e kam te vetmen shenjt
e me ndihmon, sa here qe ndjehem keq
e ndaj nuk dua e dashur te te humbas
ne jeten time gjithmone e dua prane
E kam te vetmen e me ndihmon e me ndihmon
E dashur me ndihmo
sa here qe ndjehem keq
E dashur me ndihmo
sa here qe ndjehem keq