TEKSTESHQIP

Rei Bezhani
Magnet
Lyrics

Më tërheq, e më çmend
Më shkatërron

Asnjë fjalë, një vështrim
Më sundon

S’e kuptoj, më je bërë
Obsesion, obsesion

Dhe kur je e mërzitshme
pak e hidhur, toksike
Gjen një formë fantastike
prapë më bëhesh magjike

Jam në gjunjë e pa kushte
symbyllur besoj
Pas vetes më merr
në ajër, në tokë

Gravitet të kam
Graviteti im
Si magnet tërheq
më rrëmben
më s’më kthen

Gravitet të kam

Ke diçka, ke në zërin tënd
Ka diçka pas vështrimit tënd
Ka diçka që unë s’di ta them
Thjesht e dashur, ti thjesht më çmend


Dhe kur je e mërzitshme
pak e hidhur, toksike
Gjen një formë fantastike
prapë më bëhesh magjike

Jam në gjunjë e pa kushte
symbyllur besoj

Gravitet të kam
Graviteti im
Si magnet tërheq
më rrëmben
më s’më kthen

Gravitet të kam