TEKSTESHQIP

Remi
Po Vijne Krushqit
Lyrics

Po vin krushqit maleve.2x
Maleve dhe fushave.2x

Ref:
Gzohnu ju gzohnu, o ju krushqo
se sod dot merni nusen o. 2x

Nusen e ages Ismajl ages. 2x

Ref:
Gzohnu ju gzohnu, o ju krushqo
se sod dot merni nusen o 2x

N'krye të odës na rin kumbara,
Krushqve ju qesin petlla me arra.2x

Ref:
Gzohnu ju gzohnu, o ju krushqo
se sod dot merni nusen o. 2x

DËRGOI: