TEKSTESHQIP

Renato Jaho
Mirsevini Ju Pret Vlora
Lyrics

REF.:
Mirësevini ju pret Vlora!
A moj Vlorë të lumtë dora
Djem dhe vajza me kurora
Krenarinë nga ti e mora

Andej nga viset e mia
ku u shkruajt historia
ku me kthehet femijeria
100 vjet aty do rrija

Andej nga viset e mia
ku ka zemren shqiptaria
nuk ka fund bukuria
E pikturoi perendia

REF. 2x:
Mirësevini ju pret Vlora!
A moj Vlorë të lumtë dora
Djem dhe vajza me kurora
Krenarinë nga ti e mora

Ku e ka shtëpinë flamuri
Ku ka vlerë një fjalë burri,
Ku janë nënat trimëresha
Edhe vajzat perendesha

Ku ka djepin trimëria
Kënga dhe polifonia,
Aty ku këndon dhe guri,
Ahh moj Vlorë tu shtoftë nuri

REF. 2x:
Mirësevini ju pret Vlora!
A moj Vlorë të lumtë dora
Djem dhe vajza me kurora
Krenarinë nga ti e mora

Zemra ime aty mbeti
Ku puthet mali dhe deti
Ne dallgët që bëjnë shkum
Mbi Sazan - Karaburun.

REF. 2x:
Mirësevini ju pret Vlora!
A moj Vlorë të lumtë dora
Djem dhe vajza me kurora
Krenarinë nga ti e mora

DËRGOI: