TEKSTESHQIP

Renato Jaho & Mario Bregu
Ikëm Larg
Lyrics

Refren

Lotet lume sec me rane
Ika per nen dhe babane
Ika per motren dhe vllane
Kalova detin matane (x2)

Erdha prap ne token time
Erdha se me ka marre malli
Aty ku kam shume kujtime
Aty ku jeten nena ma fali

Erdha prap ne token time
Erdha per te ikur prape
Ah kjo jete sa pa gezime
Vin dhe ikin me vrape

Refren(x2)

Hip e zbrit ne transite
Mbi anije aeroplane
I harruam dhe shtepite
Nuk mbaj mend si i lame

Por nje dite ketu do vini
Se zemren ketu e kini
Se nena ju pret me malle
Malli shpirtin ja mban gjalle

Refren
INFO
Dilemës klip po, apo klip jo, i është dhënë një përgjigje, pasi ky projekt vjen tek artdhashësit i realizuar mjaft këndshëm me anë të një klipi muzikor, produksionin e të cilit e përgatiti Ar Visual. Ky videoklip u publikua më 15 Shtator 2023. Kënga vjen me tekst nga Renato Jaho.