TEKSTESHQIP

Retrovizorja
Fusha Shtrihet E Errët
Lyrics

Fusha shtrihet e errët tutje.
Drurët nxijnë tek-tuk si hajdutë.

Diku larg vetëtin, bie shi.
Un’ tek udha kam dalë dhe rri.

Drurët nxijnë tek tuk si hajdutë,
Sikur ruajn’ mos vish ti që tutje.
INFO
Poeti që ka frymëzuar këtë këngë është Ismail Kadare.