TEKSTESHQIP

Rezarta Shkurta
Budallaçke E Vogel
Lyrics

Ty te kisha moter brenda zemres sime
rrugëve të këtij qyteti
Mike s'më kuptove
mike s'më besove
botes sime iu largove
Fatin vete kerkove
e djallzuar vuaj
mbetem ne te 2 te huaj...

REF:
Nuk mund ta besoja
jo nuk do ta dija
Budallacke e vogel nuk te shkon ty tradhtia,
rri tani e vetme
mendjemadhe vuaj
meriton harrimin meriton dhe denimin
e gjithe diteve te mia
e gjithe diteve te mia

Heeyyy Heeyy uHH

Bukuria mike nuk është absolute
konkurenca shancin vet
Parashuta jote ndoshta dhe nuk hapet
vetes ben me shume kujdes

REF:
Nuk mund ta besoja
jo nuk do ta dija
Budallacke e vogel nuk te shkon ty tradhtia,
rri tani e vetme
mendjemadhe vuaj
meriton harrimin meriton dhe denimin

E gjith diteve te mia (3x)

Dhe cdo dite tani,
qe kalon ty te urrej

REF 2x:
Nuk mund ta besoja
jo nuk do ta dija
Budallacke e vogel nuk te shkon ty tradhtia,
rri tani e vetme
mendjemadhe vuaj
meriton harrimin meriton dhe denimin
E gjithe diteve te mia

E gjithe diteve te mia (2x)

DËRGOI: