TEKSTESHQIP

Rezarta Smaja
Ti
Lyrics

Sytë e tu të ëmbël më s’i shoh
Ti ecën në rrugë,që unë s'i njoh
Nuk e di ku je,nuk di ku shkon
S’di ndonjehere a më mendon.

Pa ty ngjan i huaj ky qytet
Dhe pse për ne më flet
Nëpër rrugë me njerëz kur kaloj
Duket sikur zërin ta dëgjoj

Dhe qesh e qaj me veten - Jooo
S’dua ta pranoj,se ty nuk të mungoj

(Refreni)
Ti,mbete një kujtim
Një plagë në shpirtin tim
Si një lot i fshehtë
Që vitet s'mund ta fshijnë

E di,s'do të të kem
Pa ty gjithmonë do jem
Si një shpirt pa jetë
Në këtë qytet të shkretë

Sytë e tu të ëmbël më s’i shoh
Një tjetër perëndim kërkojnë ato
Ty të lash të shkosh,por është e kotë
Ti nga zemra ime s’shkulesh dot

Strukur në kështjellën e vetmisë
Dua kujtimet ti braktis
Ndoshta kështu do të jetë më mirë

Se s'të them dot lamtumirë,ooooooooooo
Dhe s’dua ta pranoj...........

(Refreni)

Sikur të të kisha edhe një herë
Ndoshta nga mëndja të largoj
Të të thoja lamtumirë
Po kë gënjej?
Unë ty,nuk di të të harroj

Ti,mbete një kujtim
Një plagë në shpirtin tim
Si një lot i fshehtë
Në këtë qytet të shkretë

DËRGOI: