TEKSTESHQIP

Riki
Garant E Din Ti
Lyrics

Garant e din ti sa um dhem shpirti
Kur mendoj ku je sot
Su dasht me ik ti veq pak mum prit ti
Ke pas arsyje plot
Ndor kam goten plot
Dehur dhibje e hedh lot
Mall kam sa zor
Pa ty minuti më është bër ORË
Sot veq kujtoj
kush tka ba mat lumturi nbot
Kush tban zemer dhe mlag syt me lot
Ti mos harro diqka kush të mbajti nshpirt
Pa hap se veq për ty kët jet zemren e kam hap
Tash don mu kthy ti
Mendohu pak ti
A thu tash pse sdu ma met pas
Ke dash me ik ti ske dasht mem prit ti
Tash ti me mu ski shanc
Ndor kam goten plot
Dehur dhibje e hedh lot
Mall kam sa zor
Pa ty minuti më është bër ORË
Sot veq kujtoj
kush tka ba mat lumturi nbot
Kush tban zemer dhe mlag syt me lot
Ti mos harro diqka kush të mbajti nshpirt
Pa hap se veq për ty kët jet zemren e kam hap

DËRGOI:
INFO
U mendua edhe për adhuruesit e klipeve, prandaj projekti është sjellë i realizuar nga ana vizuale edhe me një videoklip muzikor, i cili u publikua me datë 26 Qershor 2019. Për muzikën dhe për orkestrimin punoi Vedat Lushtaku, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga Riki Sllamniku.