TEKSTESHQIP

Riza Selimi
Malli Per Vendlindjen
Lyrics

Fluturo o pellumbi i bardh mbi ato fusha breg e malë
Mbi livadh me bari t’gjatë qe t’me sjell kujtim gjdo natë
Fluturo dhe mbi qati mbi shtepit qe skan më drit
Fluturo nën hije t’pemes që i ditem lezet nejës


Pam dërgo njëher te kroji më largo andej nga prroi
Të shoh shtegun e parve t’mi me mund sollën ujë me pi
E te shoh atë bujari bukë e zemër n’gjdo shtëpi
Të ndegjoj zëra bylbylash këngë e valle qifteliash

Jo s’kërkova heshtje t’rand t’mos takoj as Babë as Nanë
T’mos takoj bosh hije pemësh që nuk kanë ma lezet nejesh
Ti s’takove as një njeri as një vash e as djal të ri
Fluturo prap pellumbi i bardh kthehu n’trungun që kamë shumë mallë
INFO
Për një dozë më të madhe te kreativitetit, produkti muzikor lansohet tek publiku me vlera artistike me një videoklip muzikor, të cilin e përgatiti Red Media. Videoklipi u publikua më 18 Qershor 2020. Autor i muzikës është vetë artisti, ndërsa orkestrimi u realizua nga Hysni Klinaku.