TEKSTESHQIP

Rovena Dilo
Më Dhe Dritë Nga Syri Yt
Lyrics

Kalteron ky qielli yne
I qeshur vendi me lastare e gjeth
Eshte mbushur plot me fllad edhe me ere
Ti erdhe moj pranvere

Moj pranvere e vendit tim
E rrite shtatin dhe mendimin tone
E bukur erdhe ti edhe nje here
mes njerezve o pranvere

Ti me dhe gjak nga gjaku yt te jetoj,
Ti me dhe ze nga zeri yt te kendoj,
Ti me dhe drite nga syri yt te shikoj,
Ndaj gjer ne shekuj te dashuroj

Gjer ne qiell te jehoje
Gjithe bota kengen ta degjoje
Sa e lumtur jam une qe jetoj
Ne kete pranvere

Gjer ne qiell te jehoje
Gjithe bota kengen ta degjoje
Se e lumtur jam une qe jetoj
Ne kete pranvere

Kalteron ky qielli yne
I qeshur vendi me lastare e gjeth
Eshte mbushur plot me fllad edhe me ere
Ti erdhe moj pranvere

Ti me dhe gjak nga gjaku yt te jetoj
Ti me dhe ze nga zeri yt te kendoj
Ti me dhe drite nga syri yt te shikoj
Ndaj gjer ne shekuj te dashuroj

Gjer ne qiell te jehoje
Gjithe bota kengen ta degjoje
Sa e lumtur jam une qe jetoj
Ne kete pranvere

Gjer ne qiell te jehoje
Gjithe bota kengen ta degjoje
Se e lumtur jam une qe jetoj
Ne kete pranvere

Gjer ne qiell te jehoje
Gjithe bota kengen time ta degjoje
E lumtur jam une qe jetoj
Ne kete pranvere

DËRGOI:
INFO
Kënga vjen e kompozuar nga Agim Krajka, për tekstin është kujdesur Arben Duka, ndërsa autor i orkestrimit rezulton të jetë Edmond Zhulali.