TEKSTESHQIP

Ryva Kajtazi
Për Ty Flas
Lyrics

A ke zemër ti që kurrë s'ke par
Se kush të do vërtetë
Shumë je teorik,ndryshon me natë
Hëna më nuk të njeh...

Botën tënde ke,pa mendu se
Një ditë do të vritem
Dhe s'do të jem me ty,pse isha dje?
S'do të më pëlqeje

Më ke hy në hak një zemër kam
Ajo më s'të përket
Në ty s'besoj asgjë s'mora pas
Me të vërtetë

S'gjej justifikim,veq fjalë a ka?
Ti shumë mirë më njeh
Nuk e ke në shpirt,je vetmitar
Sa do të kam ndjerë

Botën tënde ke,pa mendu se
Një ditë do të vritem
Dhe s'do të jem me ty,pse isha dje?
S'do të më pëlqeje

Më ke hy në hak një zemër kam
Ajo më s'të përket
Në ty s'besoj asgjë s'mora pas
Me të vërtetë...
4x

DËRGOI:
INFO
Produkti muzikor vjen i finalizuar tek ne i përpunuar nga sfera vizuale me një videoklip muzikor, për produksionin e të cilit është përkujdesur Video Art. Videoklipi u publikua më 13 Korrik 2013. Komponimin dhe orkestrimin e kreu Don Arbas, teksa autor i tekstit është Big Basta.