TEKSTESHQIP

Sabri Fejzullahu
50 Vjet Të Arta (2018)

INFO
Publikimin dhe lansimin e albumit e ka realizuar labeli muzikor Eurolindi dhe është bashkëpunuar edhe me emra të tjerë siç janë Edona Llalloshi dhe Ledina Çelo. Materiali, që u publikua në vitin 2018, u paraqit me 20 këngë të ndryshme.
Sabri Fejzullahu - 50 Vjet Të Arta (2018)
  Produksionet muzikore: