TEKSTESHQIP

Sabri Fejzullahu
Moj E Mira E Diasporas
Lyrics

Do t'kaloj une kilometra
Dhe do te takoje
S’me ndalojn udhet e vjetra
Te te perqafoj

Nuk je larg une te kam afer
Te kam mbyll ne shpirtin tim
kush te tha se t’kam harruar
Ende je gezimi im

Moj e mira e diaspores
T’kam unaz ne gisht te dores
Nuk je larg por jemi ngat
Kilometrat jane shume pak

Moj e mira e diaspores
T’kam unaz ne gisht te dores
Nuk je larg por jemi ngat
Kilometrat jane shume pak

Do flutroj si zog shtegtare
Mbi male e deeteee
Kudo qe ti te jesh fshehur
Une kam me te gjet ee
Nuk je larg une te kam afer
Te kam mbyll ne shpirtin tim
kush te tha se t’kam harruar
Ende je gezimi im

Moj e mira e diaspores
T’kam unaz ne gisht te dores
Nuk je larg por jemi ngat
Kilometrat jane shume pak

Moj e mira e diaspores
T’kam unaz ne gisht te dores
Nuk je larg por jemi ngat
Kilometrat jane shume pak

(Instrumental)

Moj e mira e diaspores
T’kam unaz ne gisht te dores
Nuk je larg por jemi ngat
Kilometrat jane shume pak

Moj e mira e diaspores
T’kam unaz ne gisht te dores
Nuk je larg por jemi ngat
Kilometrat jane shume pak

Moj e mira e diaspores
T’kam unaz ne gisht te dores
Nuk je larg por jemi ngat
Kilometrat jane shume pak

Moj e mira e diaspores
T’kam unaz ne gisht te dores
Nuk je larg por jemi ngat
Kilometrat jane shume pak

DËRGOI:
INFO
Autor i melodisë dhe arranzhues i muzikës është Ocko Vasilkovski, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga Avni Qahili.