TEKSTESHQIP

Sajmir Braho
Syte E Tu
Lyrics

Me sytë shpesh të dy flasim ne’
Por si një këng, ësht shikimi jon
Ësht siguri që kur nuk shteron
Ësht emocjon, ti me zemër,
ti me zemër e ngacmon.

2x
Syt e tu më flasin vetëm mua
Ndaj un fort i dua.
Syt e tu si djelli zemrën time
e ndriçojn.

REF. 2x:
I lumtur jam sa her që shikoj
Dy sy plot zjarr që i dashuroj.
Në syt e saj lulet pluhun gjen
Dhe në çdo stin un pranverën ndjej.

2x
Edhe deti edhe qelli marrin
ngjyr nga syt e tua'
Edhe hëna edhe djelli marrin,
drit më shum.

REF. 2x:
I lumtur jam sa her që shikoj
Dy sy plot zjarr që i dashuroj.
Në syt e saj lulet pluhun gjen
Dhe në çdo stin un pranverën ndjej.