TEKSTESHQIP

Sala Jashari
Nenelokja
Lyrics

Do te kendoi ty nënë loke
që u dhe bukë bijve t'ksaj toke.
Krise nje pushkë qysh natën e par
kur Jashart ne Prekaz ndeznin zjarr
2x:
eeERDH kjo dite qe e kemi prit
ne zemer çdo femije zjarr e drit

2x:
Nen moj nena ime loke heroin
bijt dhe bijat tua gezojn lirin

T'ulem ne gjunj t'them dy fjal
krenohem me ty nena Sal.
Per kete dite u flijove ti
ta dish lokja ime rritem ne liri

2x:
EEERDH kjo dite qe e kemi prit
ne zemer çdo femije zjarr e drit

3x:
Nen moj nena ime loke heroin
bijt dhe bijat tua gezojn lirin

1x:
EEERDH kjo dite qe e kemi prit
ne zemer çdo femije zjarr e drit

2x:
Nen moj nena ime loke heroin
bijt dhe bijat tua gezojn lirin

DËRGOI: