TEKSTESHQIP

Sali Gashi & Hamit Kastrati
Molla E Kuqe
Lyrics

Na vjen keq por nuk disponojmë akoma tekstin e këngës "Molla E Kuqe" kënduar nga Sali Gashi & Hamit Kastrati.
Ndihma juaj do ishte shumë e çmuar në rast se mundeni të shkruani tekstin e "Molla E Kuqe".
INFO
Nuk mund të nënvlerësohej një aspekt kaq i veçantë, ndaj, projekti muzikor u paraqit online mjaft mirë me klip muzikor, për produksionin e të cilit është bashkëpunuar me Studio Univers. Ky videoklip u publikua më 25 Mars 2024. Autor i muzikës dhe autor i fjalëve të tekstit është Hamit Kastrati, teksa autor i orkestrimit është Sami Hoxha.