TEKSTESHQIP

Samanta
E Vogla
Lyrics

A ke pas najher dikë të t’dojë sa unë,
se di ndoshta dhe më shumë
A ke pas najher dikën që t’ka prit
se di ndoshta se ke dit
A t’ka thën najher dikush si unë
Je bota
A i ke thën najher ti
tjetërkujt
E vogla

Ti në jetën time
Erdhe menjëher
Por nga jeta ime s'ikën asnjëherë

A ke pas najher dikë kaq të vërtet
Se di ndoshta je vet
Ndoshta ti në jetë ke pas edhe më shum
Por jo asnjeher si unë
A t’ka thën najher dikush si unë
Je bota
A i ke thën najher ti tjetërkujt
E vogla
INFO
Ky projekt bëhet i disponueshëm tek audienca i realizuar artistikisht edhe me klip muzikor, për të cilin u kujdesën Arber Dyrmishi & Fadil Berisha. Ky videoklip u publikua me datë 19 Prill 2022. Këngën e kompozuan bashkarisht Boban Apostolov & Samanta Karavella, teksti ka punuar si autor Rozana Radi, ndërsa për produksionin në studio u kujdes Boban Apostolov.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200