TEKSTESHQIP

Samanta & Pitt Leffer
Le Le
Lyrics

A ke dashni
Ndjenja a ki
A ke dasht ti njeri

Lot a tdalin
A ndjen mallin
Pishman kur ta falin?

Pse nuk e le le le le inatin eeeeeee
Jo nuk e le le le le jo jo

Si ty skom pa
O si ty kurr nuk kom pa
Jo Si ty skom pa
I cant i cant stand a liar
Lelelele
INFO
Bëhet hit kur ka dhe klip, prandaj projekti muzikor prezantohet tek audienca i plotësuar bukur edhe me një videoklip muzikor, të cilin e krijuan Ardit Çuni & Enrique Jimeno. Videoklipi u publikua me datë 14 Korrik 2022. Autorë të muzikës janë Samanta Karavella & Boban Apostolov, tekstin e krijuan Abstract & Pitt Leffer, ndërsa produksioni në studio është shkruar nga Boban Apostolov.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200