TEKSTESHQIP

Samir Shabani
Prishtina, Ma I Miri Vënd
Lyrics
(Feat. Nazmi Makreshi)

"Prishtina, Ma I Miri Vënd" është një këngë e re nga Samir Shabani.
Dërgo i pari tekstin e këngës.
INFO
Kompozitor është Zejna Buza, ndërsa autor i fjalëve të tekstit rezulton të jetë Nazmi Makreshi. Ky material godet dhe vjen i realizuar me një klip muzikor, produksioni i të cilit është përgatitur nga Isam Media. Spoti muzikor u publikua me datë 9 Korrik 2024.