TEKSTESHQIP

Sara Bajraktari
Ajer
Lyrics

Sa pak ke folur me mua!
Nuk më pyet, a jam e lumtur
Të fshira gjurmët e tua,
I mbyll sytë, unë të gjej... s'ke humbur.
Zemra rreh tjetërkundi
Dashuria për ty më mundi.
Ajer,
Nuk ta kam thënë të kam ajër.
Çdo ditë po rritem pa ajër, ajër, ajër
Kur s'të kam afër.
Se të kam ajër,
Si të jetoj unë pa ajër
Çdo ditë po rritem pa ajër, ajër, ajër
Te dua afër.
Vetëm me veten jam pranë
Kujt t'ia them sekretet e mia?
Larg meje çfarë po të mban?
Do të falja vetëm ta dija.
Zemra rreh tjetërkundi
Dashuria për ty më mundi.
Ajer,
Nuk ta kam thënë të kam ajër.
Çdo ditë po rritem pa ajër, ajër, ajër
Kur s'të kam afër.
Se të kam ajër,
Si të jetoj unë pa ajër
Çdo ditë po rritem pa ajër, ajër, ajër
Te dua afër.
Ajer,
Nuk ta kam thënë të kam ajër.
Çdo ditë po rritem pa ajër, ajër, ajër
Kur s'të kam afër.
Se të kam ajër,
Si të jetoj unë pa ajër
Çdo ditë po rritem pa ajër, ajër, ajër
Te dua afër.

DËRGOI:
INFO
Për melodinë, për tekstin dhe për orkestrimin është kujdesur Adrian Hila.