TEKSTESHQIP

Sara Bajraktari
Ça M'bone
Lyrics

Bye bye bye bye
Pa asnje detaj
Me zor ste mbaj

Jepi me shaj
Shaj se i mbaj
Ti nuk ke faj

Tani jemi, skaj e me skaj
Cfare te themi?
Ta fala asaj!

Ah ca mbone!
A e di se ca mbone?
Nkrahet e kujt tani po fle?
Ah ca mbone!
Ti se di se ca mbone
Behu burr me thuaj pse?
Me ke tjetersuar, e tera derrmuar
Ah ca mbone
Ah ca mbone
Ti se di se ca mbone
Ai lart ne qiell te sheh
Sa inat…te dua ende
… ca mbone …

Pak te them e zemeruar
Cdo limit e ke kaluar
Pse me mua?
Pak te them e tradhetuar
Ama ty ste kam mallkuar
Se te dua! Ende te dua!

Ah ca mbone
A e di se ca mbone?
Ne krahet e kujt tani po fle?
Ah ca mbone
Ti se di se ca mbone
Behu burre me thuaj pse
Me ke tjetersuar
E tera derrmuar
Ca mbone
Ca mbone
Ti se din se ca mbone
Ai lart ne qiell te sheh
Sa inat, te dua ende
Ca mbone…

Bye bye bye bye
Shaj se i mbaj
Te fala asaj…
INFO
Melodinë, tekstin dhe arranzhimin e realizoi Adrian Hila.