TEKSTESHQIP

Saranda & Sidorela
Fol Moj Tokë
Lyrics

Krusha e madhe

Saranda
Fol moj tokë e Krushes t'madhe
Kush ti hapi gjithë k'to varre
Ta kuptoj dhe vajza ime
Qe u rrit pa Babe jetime

Sidorela
Emrin Babë kurrë nuk e thirra
As në ditët më t'vështira
Dua ta di të vërtetën
Cila dore ja humbi jetën

Refreni
N'çdo shtëpi e n'çdo konak
Eshte një plagë që kullon gjak
Ne çdo fis e në çdo votër
Një ma pak e kemi n'sofër

N'çdo shtëpi veç dhimbje ka
Kemi mbetë krejt fmi e gra
Ditë të bardhë ma nuk patëm
Me lot po e ngjyjmë kafshatën

Saranda
Hapu tokë se po m'qanë zemra
Ti shoh eshtrat qe i ke mrena
Ta shuj mallin që po m'rmitet
Zoti thashtë t'mos përsëritet

Sidorela
Cili është ai gurë i varrit
Desha pak që ti flas babit
T'jemi bashkë sot babë e bijë
T'Iutem për shpirtin e tij
INFO
Produkti muzikor vjen i finalizuar para shikuesve i përpunuar në prizmin vizual edhe me anë të një klipi muzikor, për të cilin është përkujdesur EMF Creative. Videoklipi u publikua me datë 23 Mars 2018. Komponimi dhe okestracioni vjen e realizuar nga Edi Balili, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Arsim Bunjaku.