TEKSTESHQIP

Sardi Strugaj
E Pashpirt
Lyrics

Na vjen keq por nuk disponojmë akoma tekstin e këngës "E Pashpirt" kënduar nga Sardi Strugaj.
Ndihma juaj do ishte shumë e çmuar në rast se mundeni të shkruani tekstin e "E Pashpirt".
INFO
Ky krijim muzikor është prezantuar para shikuesve i ilustruar me shije me anë të një videoklipi, për produksionin e të cilit u bashkëpunua me Fullmoon Production, ndërsa për regjinë u kujdes The Claudia. Ky videoklip u publikua më 8 Qershor 2024. Këngës i janë përshtatur vargjet nga vetë këngëtari, ndërsa bazën instrumentale dhe produksionin e shkroi Arnon.