TEKSTESHQIP

Seleksioni 039
Nuk I Dua Retë
Lyrics

Ditë e mërzitshme, me plot re dhe shi,
nuk di se ku jam, dhe s'dua ta di,
jeta s'është e leht larg teje e me ty,
edhe kur të qeshem kam një pikë lot në sy ...

Për çdo mashkull gjendet femra,
për të cilën i digjet zemra,
nuk di për femra, kjo gjë a vlenë,
sepse femër... unë kurr s'kam qenë

Ref. 2x
Nuk i dua retë, nuk e dua shiun,
nuk e du as vetën,
as ty nuk të dua,
kur nuk je me mua ...

I vetmuar, pyes vetën ku je tani ti,
tepër kohë kam pritur tepër shum kam pi,
tani kshtu i dehur nuk shohë kë me sy,
pash dhe tani mundem, të jetoj pa ty

Për çdo mashkull gjendet femra,
për të cilën i digjet zemra,
nuk di për femra, kjo gjë a vlenë,
sepse femër... unë kurr s'kam qenë

Ref.
Nuk i dua retë, nuk e dua shiun,
nuk e du as vetën,
as ty nuk të dua,
kur nuk je me mua ...

DËRGOI: