TEKSTESHQIP

Shaqir Cërvadiku
Çka Po Thotë Adem Jashari
Lyrics

Po pyt bota, e bajne çudi
kush ja nal turrin Serbise
Te gjashte lisat thrret kushtrimi
Per Kosov u dha betimi
Per atdhe e prag te vet
Gryka e topit zdin çka gjet

ref
Çka po thot Adem Jashari
Jam shqiptare ktu zoti mfali
100 jete me mpas dhon Nana
per Kosov ee per Kosovo
i fal te tana o i fal te tana

2
Tan frangjiat kane marr flak
bjerma djal pushken e gjat
zduron plaku mbshtet per muri
robnit shkaut percet dhe guri
dredh mustakun Hamz kreshniku
tuj knu kangen tankun e shriu

ref
Çka po thot Adem Jashari
Jam shqiptare ktu zoti mfali
100 jete me mpas dhon Nana
per Kosov ee per Kosov
i fal te tana o i fal te tana

3
Ndal çetnik mos merr irish
pse ske pyt bab e babgjysh
stkishin lan n'Drenice me hy
vjen me tank e shkon pa kry
mos harro Ahmet Delin
me sakic ta qart ushtrin

ref
Çka po thot Adem Jashari
Jam shqiptare ktu zoti mfali
100 jete me mpas dhon Nana
per Kosov ee per Kosov
i fal te tana o i fal te tana

DËRGOI: