TEKSTESHQIP

Shkumbin Ismaili
Shqipëri, Nëna Ime
Lyrics

Reff
Shqiperi o Nena Imee, Ndonse jam i merguar
Dashurin tende zemra kurr ska me harru e.

2x
Kur degjon zerin e nenes, qysh e len qengji kopen
Blegerin dy a tri her edhe iken e merr dhenn

Reff.2x
Shqiperi. o Nena Ime, Ndonse jam ii merguar
Dashurin tende zemra kurr ska me harru ee.

Ashtu dhe kjo zemra ime, me len ktu tek jam mua
2x
Vjen me vrap, me deshir, atje nder viset e tua

Reff. 2x
Shqiperiii o Nena Imee, Ndonse jam ii merguar
Dashurin tende zemra kurr ska me harru ee.

DËRGOI:
INFO
Nuk mund të anashkalohej asnjë detaj, ndaj projekti erdhi para shikuesve i kompletuar me vlera artistike edhe me një videoklip, të cilin e përgatiti Urban Graphics. Videoklipi u publikua me datë 17 Shkurt 2014.